Die past hier niet

Video, Audio, Animaties en drukwerk

In 2016 werd ik benaderd door Verpleegkundige en Autuer Gerke de Boer met de vraag of ik mee wilde werken aan een nieuw scholingsprogramma “Die past hier niet”. Samen met Gerben Bergsma heeft Gerke een programma geschreven voor verzorgenden en verpleegkundigen in het verpleeghuis, gericht op het omgaan met bewoners met een Psychiatrische achtergrond.

Mijn bijdrage aan het programma was heel divers. Opnamen begeleiden, interviewen, videos verwerken, nabewerken, audionabewerking. Maar ook het maken van korte uitleganimaties als onderdeel van het programma nam ik voor mijn rekening. Nadat het programma inhoudelijk afgerond was, verlegde mijn focus zich op het vormgeven van drukwerk horende bij het programma.

Het resultaat is een prachtig programma, uniek in zijn soort. Het programma zal komende jaren veel verzorgenden en verpleegkundigen zal helpen in hun dagelijkse werk met bewoners.

Scroll naar top