Create (with) consciousness

Wat betekent deze dubbele zin? Create Consciousness – Create with Consciousness. Voor mij gaat het maken van dingen altijd vanuit bewustzijn, die bijdragen aan bewustzijn. Ik vind het belangrijk dat de dingen die ik maak bijdragen aan een leukere, mooiere, duurzamere, gezondere wereld.

Het grappige is dat ik niet eens opdrachtgevers hoef af te wijzen, op de één of andere manier word ik benaderd door mensen die projecten of vragen hebben, die passen.

Voor mij is in het maakproces afstemming belangrijk. Afstemming met elkaar, op de intenties van het project en afstemmen op wat je zou kunnen noemen ‘dat wat groter is dan wij’. Klinkt zweverig, maar dat maak ik lekker tastbaar en concreet.

Nieuwsgierig wat ik maak, kijk dan eens bij projecten.

Heb je zelf een idee, project of vraag waarvan je denkt, “goh, daar zou Martin mij bij kunnen helpen!”, dan hoor ik het graag.

~ Martin

Scroll naar top